طراحی الکتریکال کارخانه ماکارونی ایست مارک ازبکستان
مصرف انواع ماکارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف آن، کشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به کار انداخته و با تبلیغات به خوردن ماکارونی عادت کرده اند. گسترش بهره برداری از ماکارونی برای تولید آن ضمن اینکه گام مهمی در جهت توسعه کشاورزی از نظر مواد اولیه و حمایت از زارعین کشور می باشد فرآورده حاصله نسبت به ماکارونی های موجود از ارزش غذایی بالاتری برخوردار می باشد.
یکی دیگر از پروژه های مشارکتی گروه مهندسی بازرگانی موتور کنترل طراحی الکتریکال کارخانه ماکارونی “ایست ماک” در کشور ازبکستان می باشد. خط تولید این پروژه توسط آقای مهندس ناصر رضایی طراحی و ساخته شده است. در ساختار کنترلی این مجموعه از پی ال سی, کنترلر دما, اچ ام آی, اینورتر و سایر محصولات مرتبط با اتوماسیون صنعتی استفاده شده است.